עוגת גבינה ללא סוכר עם מעט פחמימות והכי חשוב הרבה חלבון

עוגת גבינה.. ללא סוכר, מעט פחמימות, מלאת חלבון ופחות מ 3 גרם שומן לפרוסה. מצורף מתכון 

מצרכים:
750 גרם גבינה לבנה 1/2%
1-2 סקופים אבקת חלבון טעם וניל (לא חובה אך מומלץ)                                             
3 ביצים 
כפית גדושה של קורנפלור
מקל וניל (יש לגרד ממש מעט) או להשתמש בכפית תמצית וניל
כל ממתיק השווה ערך לחצי כוס סוכר המלצה שלי סטיביה

מצרכים לתחתית:
חצי כוס שיבולת שועל
שקדים אגוזים קוקוס לפי הטעם
כפית ריבה

אופן ההכנה
1. מחממים תנור אפיה ל 170מעלות יש לשים התחתית תבנית עם מים למניעת סדקים בעוגה.
2.
טוחנים את המצרכים של התחתית יחד ומשטחים בתבנית עגולה 26".
3.
בקערת המיקסר מכניסים את כל המוצרים הנותרים: הגבינות, הביצים, תמצית הווניל והממתיק. את התערובת יש לערבב יחד כדקה עד שמתקבלת עיסה דלילה עם בועות.
4.
את תערובת הגבינות יש לצקת מעל שכבת האגוזים ולהכניס לתנור למשך שעה.
5.
לאחר שעה יש לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה עוד מספר דקות, לאפשר לעוגה נחיתה רכה ונעימה.
מומלץ להכניס את העוגה למקרר לאחר קירור 
בתאבון


 
דף הבית טלפוןפייסבוק