רכיבים :
 בננות 3
2 מנות חלבון (עדיפות לשוקלד חמאת בוטנים אבל כל טעם אחד גם יהיה נחמד)
 גרם של קמח כוסמין  180
2 חלבוני ביצה
2 כפיות אבקת אפיה
רבע כוס סטיביה
1/2 כוס מים
רבע כוס שוקלד ציפס
 
אופן הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות
בקערה גדולה מרסקים את הבננות מוספים את שאר המצרכים ומערבבים טוב, מוזגים הכל לתבנית צרה מכניסים לתנור למשך 35-40 דקות.
לפני ההוצאה יש לבדוק מכניסים קיסם אם יצא יבש זה מוכנס
לאחר הבישול יש להשאיר להוציא מהתנור ולהשאיר בתבנית עוד 30 דקות ואז ניתן לאכול בתאבון.
יכול לשמש בתור ארוחת ביניהם או ארוחת בוקר קטנה עם נס קפה
ערכים 160 קלוריות לפרוסה בחילוק העוגה ל 10 פרוסות